EMC智能膠原彈白療程

飲過好多 都無效果?
做膠原療程一定
洗咗成萬蚊一個療程仲要

如果你有以上情況,

現為這樣的你隆重介紹

FDA認證・世界級膠原新寵
EMC智能膠原彈白療程

FDA認證・世界級膠原新寵
EMC智能膠原彈白療程

坊間大部分膠原療程都需要達到非常高温才可有理想膠原增生效果

咁點解EMC智能膠原彈白療程可以無痛不灼熱都可以有顯著效果?

因為有「三重回彈EMC科技」

光加熱原理可令膠原增新Double UP!

膠原重新後更精準穩定不易流失!

智能冷凍效果更舒適,療程更安全有效!

唔止
仲會

真實見證

你都想避開以下體驗?
咁就要識得揀EMC!

唔止
仲會

FAQ

因為食物的分子大,其實身體吸收唔到,所以單靠食物去吸收膠原蛋白沒有太大作用。

人體吸收了的膠原蛋白不只分派去皮膚,還會分派到頭髮、指甲等等,如果只倚靠膠原飲品和食物可以補充膠原蛋白,就未必100%到達到皮膚,達到「補充面上流失膠原」的目的。

以上提到,倚靠膠原飲品和食物可以補充膠原,都未必能到達面部位置,就算假設他們真的可以到達面部位置,也未能做到輪廓緊致提升,有彈性的效果。如果要做到緊緻有彈性,就必須倚靠膠原療程。

坊間膠原療程要忍受痛楚、灼熱感、甚至要敷麻膏,而EMC療程則 #無痛 #無灼熱感 #無需麻醉 #舒適度UP ,獨有「EMC三重膠原回彈科技」,令膠原落得更穩定、更精準深入,所以面上輪廓唔止更彈,仲會更白!

另外,膠原療程要有效果,療程溫度就要夠高,而有部份人因不能忍受灼熱溫度,有些人甚至因灼熱而導致敏感!EMC的 #智能冷凍科技, 能提升皮膚內在溫度,確保效果之餘,又能智能降溫,令療程更舒適安全。 加上美國名廠儀器+FDA認証,療程更安全+更有效!

美容收費有很多種,不過你有沒有想過,連美容消費也已經進入一個新的時代——就是單次收費!JC Beauty五年前已經主張單次收費概念,因為JC覺得美容應該是享受的、是無壓力的。想買package還是想買單次,客人應該是「話事」的一位。美容消費新概念,單次收費你話事!