Salus Talent 肌緊30

肌肉量 緊緻度 UP!

療程簡介

減肥好麻煩?要好長時間先可以有成績?又唔想浪費太多時間?肌緊30幫你將所有藉口變為零,不單止減脂,仲可以增肌!30分鐘就已經可以=30,000次Sit up!

獨有的隔空電磁場技術,可以有效刺激肌肉收緊,做到加快循環、收緊強化盆底肌,增肌減脂的效果。無需直接接觸身體,不用脫衣療程可以更方便輕鬆。

人體是良好導體,而電磁場技術可令能量在療程後依然在人體不斷循環,有效刺激肌肉收緊,做到增加肌肉減脂肪。

同樣原理,配合強化肌肉組織,收緊盆底肌,回復緊緻,從而改善產後鬆弛、尿頻問題。而男士亦可收緊前列腺肌肉,預防小便困難症狀。

**如有嚴重小便困難應立即求醫

同一原理,電磁場技術可舒緩及改善痛症,都市人的筋骨痛症越來越多,當筋腱酸痛變硬,按摩只能短暫舒緩,而肌緊30的能量可深入人體,作出更長遠改善,舒緩痛症。

適合人士

  • 平時無時間運動的大忙人

    返工收工已經好攰,有時仲要返屋企湊仔湊女,已經無時間又無力去做Gym!

  • 無恆心減肥的超級懶豬

    經常忍唔到口食好西,口頭蟬永遠就係:「聽日先減啦!」;join咗gym但一次都無去過,一得閒就只想攤喺張床食薯片煲劇睇oppa!

  • 剛生完BB的媽咪、更年期人士

    女人生B已經夠痛,更痛嘅係莫過於生完B之後會尿滲;就算你唔生,一踏入更年期呢個問題都會搵上門!

  • 腰酸背痛,經常勞動的打工仔

    日做夜做無得抖,自不然周身都痛,特別係成日會用到既背同埋腰呀!一痛起上黎周身都唔聚財!

  • 夫妻性事不和的人

    陰道或括約肌鬆弛間接影響咗美好嘅性生活,搞到對方因為呢件性事而唔開心!

立即預約 ►

FAQ

JC Beauty單次收費,拒絕硬銷!